Med vårt trevliga hotell som bas, utforskade vi det bästa av Transsylvanien från vår bekväma minibuss. Guiden Nora var en viktig del av vår positiva upplevelse! Genom hennes vänlighet och värme fick vi en inblick i vardagen i Transsylvanien. En av höjdpunkterna för hela gruppen var att bli bjuden på kakkalas hemma hos Nora’s familj! Jag skulle varmt rekommendera Transsylvanien som resmål och Nora som guide!

(Sharen Jarder, reste 2016)

 

”Man kanske undrar varför vi valde just Transsylvanien som konferensställe. Vi på Novare har alltid varit trendsättare, inte bara inom branschen utan även hur och var vi konfererar. Vi tyckte att Transsylvanien bjöd på en annorlunda miljö för att diskutera hur vi kan utveckla vår företagskultur och strategi. De som driver Experience Transsylvania är entusiastiska, engagerade och har stor servicekänsla, vilket bekräftades under hela konferensen. Transsylvanien är dessutom en vacker del av Rumänien, som bjuder på många överraskningar”.

(Fredrik Hillelson, reste 2014)

 

”Efter att ha besökt mer än 70 länder, varav de flesta på egen hand, ville jag uppleva något nytt och annorlunda. Jag lockades av naturupplevelserna och möjligheten att få hälsa på i Draculas slott. Resan till Transsylvanien är en av de bästa rundresor jag varit på i hela mitt liv. En väldigt välorganiserad resa, där allt fungerade toppen. Gloria tillförde en fantastisk energi och var med sina gedigna kunskaper och sitt stora leende en underbar guide.”

(Auli Kuivalainen, reste 2013)  

 

Ett så personligt och generöst bemötande som vi har fått av er är unikt. Jag vill rekommendera Experience Transylvania som rumänienkontakt till mina vänner och bekanta. Själva vistelsen i Rumänien var väldigt positiv: det är lätt att färdas, det är vackert, människor vi har mött har varit intresserade och vänliga, hotellen har varit mycket trevliga, speciellt i Sinaia och Sibiu. Tack för att vi fick kontakta er hur mycket vi ville! Toppen!

(Annika och Anne-Marie Berglund, reste 2013)

 

”Vi firade min pappas födelsedag genom att resa till Transsylvanien och Bukarest. Vi hade en rolig och avslappnad resa: vi åt god mat, drack väldigt gott vin speciellt i Brasov och hade jättetrevligt överallt vi åkte, från Sibiu till Bukarest. Resan var så väl och flexibelt organiserad, vi hann se alla sevärdheter vi var intresserade utan att känna oss det minsta stressade. Nu ser vi fram emot en golfresa till Transsylvanien. Och denna bild på oss vid biodlingen är ju rolig!”

(Patrik Stoicescu, reste 2012)     

VALUTAOMVANDLARE

rotary

draculas-slott-konferens

auli

biodling

patrik

karpaterna