Konferens på Draculas Slott

Om det är slottskonferens, då ska det vara i Transsylvanien! Utveckla ert team och företag i en spännande miljö.

Om man vill konferera på ett unikt ställe, på ett originellt sätt, någonstans där man kan ha det trevligt, mysigt och bekvämt samtidigt som man får reda på den historiska sanningen bakom förskräckliga legender och myter om vampyrer, så är Draculas Slott verkligen rätt val. Här kan vi anordna spännande kick-off aktiviteter som mysteriejakt tillsammans med den grymma greven eller mousserande vinprovningar med live musik. Ute i naturen finns allting från björnsafari till häpnadsväckande bergsvandringar på bergstoppar 2500 m höga.Kungligt bemötande, fint mousserande för att få igång diskussionerna, hemtrevliga miljöer med kunglig aura, hembakat fika från byns bagare samt intressant guidning om Draculas liv och död (eller… odöd?…)

Period: våren-hösten 2018, 2019
Dagar: 4-5
Antal deltagare: 5-15 pers.
Pris: från 4800 kr/pers.

Reseprogram

Dag 1 – Välkomna till Rumänien!

Vi flyger från Stockholm till Bukarest, Rumäniens huvudstad. På flygplatsen i Rumänien välkomnar vår guide er med rumänsk plommonsnaps och traditionellt fika. Sedan lämnar vi Bukarest och åker i bekväm buss mot Transsylvanien.

På spahotellet i Transsylvanien, väntar en smakrik välkomstmiddag med trevlig kvällsunderhållning. Första kvällen blir det fest för våra svenska gäster!

Lunch och/eller middag ingår, beroende på flygtider.

bukarest

Dag 2 – Dracula, varulvar, vargar och får

På förmiddagen är det dags för annorlunda teambuilding: vi lär oss om fåraherdarnas liv på en autentisk bondgård i Karpaterna. Teamet delas upp i 3 gäng: får, fåraherdar och vargar. Må det bästa flocket vinna!

Efter en sådan spännande aktivitet kommer en välförtjänad och närodlad lunch hos byns mest populära ekologiska gourmand. Till förrätt blir det ostprovning i Rumäniens ”osthuvudstad”.

Bergsvandring i Karpaterna blir perfekt efter en riklig lunch. Efter aktiviteten ute i det fria blir det mysteriejakt på Draculas slott, samt konferens och fikapaus i grevens musikkabinett. Självaste Vlad Dracula guidar oss genom slottet. Konferensen avrundas med en rödvinprovning som är mest passande med tanke på den blodtörstiga figuren vars legend regerar i trakterna. En utsökt middag serveras därefter.

Frukost, lunch och middag ingår.

bran-by-night

konferens-med-novare

Vill du boka eller veta mer om resan?
Ring oss på telnr. 08 68 45 5678 eller gör en bokningsförfrågan
Dag 3 – Mousserande i Karpaterna & nattliv i Gamla Bukarest

Efter ett effektivt förmiddagsmöte i hotellets välutrustade konferensrum lämnar vi vårt hotell i Transsylvanien. Vi besöker kungliga hovleverantörens vinkällare för mousserande viner. Här berättar vår värd bubblande historier om ”champegnoise”-metoden innan vi får provsmaka de utsökta vinerna. Vi äter lunch på en mysig slottsrestaurang med fantastisk utsikt över bergens branta klippor.

Efter lunch åker vi vidare till Bukarest, där vi anländer på eftermiddagen. Vi gör ett fotostopp framför Europas största byggnad, Parlamentpalatset. Vi gör även en ”to go” stadsrundtur för att lära känna Bukarest och för att få reda på mer av den nutida verkligheten i Rumänien. Därefter checkar vi in på vårt centrala hotell i Rumäniens huvudstad. En festlig avskedsmiddag serveras i gamla Bukarest, på den populära och historiska art nouveau krogen Caru cu Bere, där vi blir bjudna på folklore show och glamourös interaktiv dansunderhållning.

Frukost, lunch och middag ingår.

champagne-pa-draculas-slott

Dag 4 – La revedere!

Vi lämnar vårt hotell tidigt på morgonen och tar flyget tillbaka till Sverige. På flygplatsen tar vi avsked av vårt hospitality-team som säger ”La revedere” – på återseende och välkomna åter!

Frukost ingår, lättare snack serveras på flyget.

Vi hoppas att ni får en givande konferens med oss!

I priset ingår:

 • 3 nätter på 3*/4* hotell i Transsylvanien och Bukarest (twin rum)
 • direktflyg (reguljärflyg från Stockholm eller annan flygplats)
 • transfer från och till Bukarests internationella flygplats i bekväm buss
 • alla måltider enligt programmet ovan
 • alla konferensaktiviteter och dagsutflykter enligt programmet ovan
 • svensktalande guide under hela resan enligt programmet ovan
 • alla entréavgifter enligt programmet ovan

Det som inte ingår i priset ovan är:

 • andra måltider än de specificerade i programmet ovan
 • egna inköp eller andra aktiviteter som inte ingår i programmet
 • dricks till chaufförer, guider och serveringspersonal
 • andra konferenskonstander såsom rum, utrustning, dryckespaket (offert diskuteras individuellt)

*Vi reserverar oss för eventuella programändringar som kan förekomma på grund av ändringar i underleverantörernas planering, men vi garanterar att vi gör vårt bästa för att ni som gäster ska få det bästa av alla upplevelser.

hastvagn-med-novare

mousserande-hos-dracula

Bokningsförfrågan

gloria

Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på tel: tel. 08 599 956 78