Dracula Quest

En spännande aktivitet i Gamla Stan

Dracula: kanske den mest populära men ändå mest mystiska och missförstådda historiska figuren. Upptäck sanningen bakom myten om vampyrgreven på en walk & talk quest i jakten på Dracula, med reseledare från Transsylvanien. Vi kan avrunda med en karpatisk middag i stämningsfull miljö.

Om aktiviteten

Välkommen till ”Transsylvanien” på hemmaplan, i Gamla Stan! 

Nöjesresan eller konferensresan som vi kanske har planerat i år skjuts fram och vi får umgås och förstärka lagandan på avstånd, på hemmaplan och med handsprit istället för transsylvansk plommonsnaps. 

Men vi kan ändå prata, skratta, ha kul, upptäcka och utforska tillsammans, öven om vi inte reser långt bort, till ”landet bortom skogen”, som Transsylvnanien heter på latin.

Följ med oss på en walk & talk upplevelse med skattjakt i Gamla Stan, vistas tryggt både utomhus och inomhus. Vi kan avrunda med en smakrik, vällagad middag.

Varför? 

Eftersom vi behöver umgås och bli ännu mer kreativa och produktiva i vårt team om det är en konferensaktivitet, eller vi behöver hålla ihop, fastän på avständ, vänner emmellan. Vi behöver hålla avstånd fysiskt, men vi behöver vara nära varandra i tankar, idéer och agerande.

Hur?

Genom en trygg walk & talk quest utomhus, i mysiga gränder i Gamla Stan, upptäcker vi oss själva och varandra i arbetsteamet eller i vår vängrupp. Små grupper mellan 5 och 20 deltagare promenerar två och två, på säkert avstånd, konfererar och förstärker lagandan genom att lösa Dracula-mysterier. Reseledare från Transsylvanien avslöjar sanningen bakom myten om vampyrgreven, leder teamen genom Gamla Stans labyrinth och ser till att avstånd respekteras och förser oss med handsprit och även skyddsmasker om det behövs. Walk & talk-aktiviteten kan avrundas med en smakrik, spännande karpatisk middag.

Vem kan vara med?

Alla i teamet på vilket företag som helst, alla vänner i vängruppen eller alla medlemmar i föreningen, förutsett att teamet inte är större än 30 pers. Vi vill hålla det tryggt, även om det ska vara roligt och engagerande. Självklart räknar vi med att alla som har den minsta symptomen på sjukdom stannar hemma. Online deltagande är möjligt.

Är vi inte redo att träffas i verkligheten än? Inga problem, Dracula har sina övermänskliga metoder för att landa hemma hos var och en. Vi kan genomföra hela konferensen och skattjakten med roliga tokens man får hemskickade, i Draculas fotspår, online via Zoom, samtidigt som middagen levereras hemma hos alla deltagare (förutsett att de bor i Stockholmsområdet).

Läs mer här!