Äventyr på Draculas Slott

Om det är slottskonferens eller spökäventyr, då ska det vara i Transsylvanien! Utveckla ert team och företag, ha kul på möhippa eller svensexa, eller bara umgås med vänner i en spännande miljö.

Om man vill umgås med vänner eller arbetskamrater på ett unikt ställe, någonstans där man kan ha det trevligt, mysigt och bekvämt samtidigt som man får reda på den historiska sanningen bakom förskräckliga legender och myter om vampyrer, så är Draculas Slott verkligen rätt val. Här kan vi anordna spännande kick-off aktiviteter som mysteriejakt på slottets naturliga labyrint eller mousserande vinprovningar med live musik. Ute i naturen finns allting från björnsafari till häpnadsväckande bergsvandringar på bergstoppar 2500 m höga. Trevligt bemötande, kungligt mousserande för att få igång diskussionerna, hemtrevliga miljöer, hembakat fika och spännande middagar med vampyrinslag.

Period: våren-hösten 2024
Dagar: 4
Antal deltagare: från 25 pers
Pris: från 12.900 kr/pers (inkl flyg med handbagage, boende 3* hotell/pensionat, halvpension, basaktiviteter: Bukarest rundtur och enkelt besök på Draculas Slott)

Priset gäller lågsäsong januari-april, oktober-december och kan påverkas av prisändringar på flygbiljetter.

Programexempel*

Dag 1 – Välkomna till Rumänien!

Vi flyger från Stockholm till Bukarest, Rumäniens huvudstad. Möjlighet till flyg från Göteborg och Köpenhamn finns på förfrågan.

Vi tar en ”to go”-rundtur i Bukarest för att lära känna denna fascinerande huvudstad, en blandning av art-nouveau och sovjetisk arkitektur. Vi gör även ett fotostopp framför Parlamentpalatset, som är världens näststörsta myndighetsbyggnad efter Pentagon.

Middagen serveras med passionerad interaktiv dans på en av gamla Bukarests mest populära restauranger. Därefter kan man lugnt utforska Bukarests pulserande nattliv i partykvarteret.

Lunch och/eller middag ingår, beroende på flygtider.

Dag 2 – Färgglada Kronstadt

Efter frukost checkar vi ut från vårt hotell i Bukarest och åker mot Karpaterna. I bussen/på tåget kan vi fortsätta förstärka teamandan med gruppaktiviteter (musik quiz eller liknande). Vi kliver av tåget/bussen i charmiga Brasov, en typisk transsylvansk färgglad stad med härliga uteserveringar och mysiga små gränder. Lunchen serveras på en trevlig restaurang i gamla centrum. Därefter finns det möjlighet till konferens/promenader.

Vi åker buss vidare mot Draculas Slott och lilla staden Bran, som kommer vara vårt hem för de kommande 2 nätterna.Nedanför slottet checkar vi in på ett mysigt hotell med utsikt mot slottet och bergen.

På kvällen serveras middagen på en elegant restaurang, med live musik och mousserande vin från kungliga hovleverantören. Vi spenderar natten nära mytomspunna slottet, välutrustade med krucifix och vitlöksgirlanger, efter en dag full av nya intryck och spännande händelser.

Frukost, lunch och middag ingår.

Vill du boka eller veta mer om resan?

Ring oss på telnr. 08 68 45 5678 eller gör en bokningsförfrågan

Dag 3 – Naturupplevelser och Draculas Slott

På förmiddagen blir det teambuilding med vandringar i naturen, canyoning eller forsränning, fåraherdelunch på fjällstuga och ostprovning av olika ostar, bland annat ostsorter lagrade i tallbark.

Från fjällstugan kan man välja mellan tilläggsaktiviteter såsom fyrhjulingsturer, björnspaning, paintball eller zipline.

På eftermiddagen besöker vi Draculas Slott för att få reda på sanningen bakom myten om vampyrgreven.

På slottets naturliga labyrint kan vi gå vilse under Vlad Pålspetsarens stränga blick på en spännande mysteriejakt enligt Dracula-regeln: ”alla kommer in, enbart de som lyckas kommer ut”. En speciell middag med vampyrinslag och utsökt rumänskt rödvin serveras på restaurangen nedanför klippan där slottet är belagt.

Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4 – La revedere!

Vi checkar ut från Draculas trakter och åker mot Bukarest igen, direkt efter frukost. På vägen dit stannar vi på en terrass med fin utsikt, där vi avnjuter Rumäniens finaste karpatiska utsikt ackompanjerad av nybryggt kaffe.

I Bukarest serveras lunchen på en restaurang i närheten av flygplatsen. Ert flyg går tillbaka till Sverige senare på eftermiddagen, vilket lämnar lite tid även för shopping på ett spännande köpcentrum nära flygplatsen.

Frukost och lunch ingår.

 

*Vi reserverar oss för eventuella programändringar som kan förekomma på grund av ändringar i underleverantörernas planering, men vi garanterar att vi gör vårt bästa för att ni som gäster ska få det bästa av alla upplevelser. Priset för skräddarsydda program beräknas individuellt och programmet ovan är enbart ett exempel. Resan kan anpassas till olika typer av budget, från de mest spartanska till de mest exklusiva önskemålen. Resan kan skräddarsys som konferens eller vänträff.

hastvagn-med-novare

Bokningsförfrågan

gloria

Fyll i dina kontaktuppgifter eller ring oss direkt på tel.: 08 68 45 5678

sv_SE