Här på Experience Transylvania har våra gästers hälsa och säkerhet alltid varit av yttersta vikt, även innan pandemitider. Nu när världen återvänder till det normala, fortsätter vi hålla er informerade i realtid om dem bestämmelser som kan påverka resandet i år.

Oavsett hur få covid-fall det är på våra resmål vill vi fortsätta hålla höga hygienstandarder under våra resor. Detta ser våra reseledare och våra lokala partners till.

När ni reser med oss rekommenderar vi starkt att ni dubbelkollar att ni har rätt försäkring med ert försäkringsbolag, samt att ni tar med er det blåa EU-kortet. Läs mer och ansök om kortet här.

Och här kan du se info specifikt om resor mellan Sverige och Rumänien:

https://reopen.europa.eu/sv/from-to/SWE/ROU

För våra resmål inom EU, utanför Rumänien, vänligen se:

https://reopen.europa.eu/sv

För våra resmål i UK, vänligen se följande sidor:

För Storbritannien i allmänhet: https://www.visitbritain.com/se/sv/know-you-go-rekommendationer-resande-i-storbritannien

För Scotland specifikt:

https://www.gov.scot/

https://www.visitscotland.org/

 

Tveka inte att ringa oss på 08 68 45 5678 så snart du undrar över bestämmelser, rådande regler och restriktioner samt aktuell situation i Rumänien eller på våra andra resmål.

Ansvarsfriskrivning: Informationen på denna sida är inte uttömmande. Den bygger på de senaste tillgängliga uppgifterna från EU-länderna och andra offentligt tillgängliga och auktoritativa nationella källor. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att de åtgärder vi som resebyrå kan ta, tas av oss och våra samarbetspartners. Genomförandet av en resa är komplext och involverar andra aktörer än våra direkta samarbetspartners. Därför kan vi inte erbjuda en 100% garanti att resor är riskfria och att våra åtgärder erbjuder ett totalt skydd. Resebyrån försöker hålla informationen på sidan aktuell, men vi tar inget uttryckligt eller implicit ansvar för att den är komplett eller korrekt eller för personliga beslut som grundar sig på informationen.

sv_SE